♥ plugga till döds

Kom hem till mamma nu för ett tag sedan, sköööööööönt! Jag och mamma ska plugga hela kvällen, har liksom ett betygsavgörande prov imorgon aaaaaaaahh. Så blir förmodligen ingen mer bloggning idag faktiskt. och juuste, JAG HAR GÅTT NER 1,8 KG PÅ EN VECKA, PÅ ATT BARA ÄTA NYTTIGT OCH 5 MÅL OM DAGEN, INGEN TRÄNING, sjuuuuuuuuukt naaaaaaajs!

Har också fått en liten tråkig kommentar här i bloggen, där personen som påstår sig heter Amanda säger att mina lockar var fula, och sedan att jag var ful i överhuvudtaget.
jag förstår faktikst inte grejen, att lägga ner tid på att skriva patetiska kommentarer om andras utseende via internet, det är sorgligt, riktigt sorgligt. Det är inte så att jag har sämsta självförtroendet och kommer gå och böla nu liksom, jag är bättre än så. Jag vet själv att jag inte är ful så det är bara att lägga ner onödig negativ energi på att skriva det, kommentaren tas bort i vilket fall som helst. Så om ni nu tycker jag inte ser bra ut, behåll det för er själva, ni behöver inte säga det, there is no reason. Tack och hej :)


Kommentarer
Postat av: ICORNR

Visa din blogg på iPhone!

http://www.icornr.com/sv/registrera.php



Du får 3st gratis Hajp i Spotlight när du registrerar din blogg!

2010-12-15 @ 19:13:46
URL: http://www.icornr.com/sv
Postat av: Sässy

härlig blogg :>

2010-12-15 @ 21:34:38
URL: http://ssuussaannaa.blogg.se/
Postat av: anonym (läs inte bloggadressen)

du ser bra ut :) gillar ringen

2010-12-16 @ 22:20:51
URL: http://niklasullhag.blogg.se/
Postat av: hellu

du kan få kuk

2011-01-10 @ 23:18:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0