Fml, fml och åter igen fml.

Sitter med ett äckelkemi referat som ska vara inne imorgon. Ingen kan nog hata kemi så mycket som jag gör. Och jag har jääättteont i halsen, Cpe-määyd. Så sitter här med en glasspinne och tycker synd om mig själv. Faaaan nu skiter jag i nyttigt, jag och mina hals skrek efter glass. Long live the ice cream!! Jag njuuuuuter.
Har cpapmycket fram till lovet så förvänta er fortfarande ingen enastående uppdatering. Det var allt för mig.

Hejrråå. FML

Nattligt.


Jaa klockan är sisådär halv 1 på natten och mamma och jag ligger i varsitt rum. Det är ju riktigt mysigt. Min mamii är tüff.

Idag var jag ledig från skolan, chillzoor. Jag cyklade 1,5 mil + styrka, sedan har jag gått 1 timmes promenad med Anna och sedan drog vi hem till henne och käkade middag. Jag klippte hennes hår, det blev awesome. Hihihih.
Nu ska jag dö i sängen. Herråå va

F1 med kalas.


Photo: Me right now

Idag har jag varit på 7-års kalas. Innan det gick jag på en och en halvtimmes promenad med Anna Bästa Jeggan Jeglinska. Riktigt c00l cheey. Sedan efter kalaset drog jag till hästen min. red lite sådär. var ganska tråkigt. Nu ska jag fortsätta att glo på rutan och ge mig på musikteorin. Purreee

A night whisper in your ear.



Photo: me
Godnatt

Ellepellepö magazine.




På väg till skolan så svängde jag in på pressbyrån och köpte mig en liten modetidning. Det var ett tag sedan. Myshörnaaaaaa, GAL1

A ring and a solo.



I onsdags kom smyckena jag beställt. Det sura är att ringen är ett jeedra skämt, bara typ en liten metallbit på fingret, sedan efter första dagen jag använde den så blev fingret grönt, då ringen är oäkta. skitsak alltså. En annan bajssak är att mina korsörhängen inte kom med. DET SUGER SNOPP. De kommer senare.

vetvetvetniii vad?? Igår hade vi koncert och då sjöng jag solo. Lite awesomeness på det. Hehehhohiohi.

Nyttisminkväskansådärattmanmåsterensa.



Läppstift från Make-Up Store, den heter "china Red" 170 kr

En blush från Make-Up Store, den heter "Carmel" 155 Kr

Eyeliner från Make-Up Store, den heter "BLACK matt" 135 kr

Kände ju att jag behövde lite nytt fräscht smink så efter skolan drog jag och köpte det med Adrian. Hehhohohihi. 460 gick allt på. JISSES ASSÅ. 460 för det där lilla? Make-Up Store har ju jeeedrigt shysst och bra smink, dock till lite högre priser. Just nu, känner jag att det är värt det. Vill inte ha något blask från H&M.

Something good and healthy.

Detta åt jag imorse till frukost. Nu delar jag med mig av detta fantastiska recept som min mor och jag kom på själva.

- 1 burk Kesella, 1 % fett
- 6 st. passionsfrukter
- 1 st lime, limesaften
- Lite sötningsmedel efter smak

Så enkelt gör du den goda "såsen" till. Sedan är det bara att skära upp en banan och strö över massa härliga valnötter. Jätteenkelt och nyttigt!

Ligger och läser på morgonkvisten.


Jisses vad min arm såg fet ut! och vad blek jag blev... klart bättre IRL.

Shopping list.

1. Jag måste skaffa mig en ny rouge!

2.Också en concealer! Har en "tredelad" conceraler från Make-up store redan, men vill ha en mer simpel

3.En ny eyeliner

4. Ett mörkt röd/brunt läppstift

5. Ett stort halsband

Känner att jag har brist på smycken m.m. och sminket håller på att ta slut. Med tanke på att jag har massa saker från Make-up store plus att deras produkter är typ så där awesome, så tänkte jag liksom heeey, why not bara köpa sminket därifrån? de har ju ändå ett brett sortiment! Och får ju ändå inte köpa kläder såå.

Idag har det vart en jobbig dag, fast ändå inte. Förs rep med N1A (vi) och N2A, då jag skulle öva på solot inför alla, hatar solo. sedan matteprov på nervös mage, sedan efter det så var det att fara till kyrkan för att sjunga ytterligare ett solo. HELT SAJK. Nu är jag dödstrött. dör nu herråååå

While I'm doing it, why not? My week.



Jaaa. Ni alla vet ju att jag suger på att uppdatera. Now you know why. Jag har så sjukt mycket varje vecka och detta är min kommande vecka. Och det kommer tillkomma massa saker. Kuuuul va???? Fred ut.

My day.


Vaknade med en stukad fot, har hoppat runt som en enbent kyckling hela dagen, och stapplat runt på kryckor. heeeey awesome.


Har läst 100 sidor i min engelska bok, herregud. det tog mig 7 timmar inkl. frukost, lunch och mellanmål. 100 sidor på engelska är ganska tufft alltså. Men ser också hur mycket jag läst, fram till vecket.

Räknat matte, har mitt första matte B-prov på fredag, nu måste jag fasen få VG. Det är ju trots allt kursen som de flesta kuggar i. Damp.

Ätit en semla! Det är ju faktiskt den hederliga FETTISDAGEN. Så jag åt också en knapp halv pizza. Som standard äter jag inte sådant, men idag är det ett undantag. Nästa gång blire våffeldagen.

Aah detta är min dag. Nu sitter jag i sängen och tittar på Big Brother och dricker mitt vanliga kvälls te. Mmmmh jordgubbste. Efter detta ska jag duscha och sen blire sängen. Jag får skjuts av pappa till skolan imorgon, så slipper jag halka omkring på typ kryckor. Fett fashiiooon.

Hejohejdå.


Happy day. Började med kör, sedan var det idrott  då vi spelade innebandy. Jag älskar innebandy! Sedan fällde någon mig och nu har jag stukat foten. Gud vad kul. Ha ha ha ha ha. Jag är trött på det här. Pluggat matte, läst cpsvenska boken Kallocain, eller Kocain som jag brukar säga. Och oj nu, nu måste jag läsa 50 sidor av min engelska bok som jag valt, The Last Song. Pffff Fet chans, med stort F. Dööööööööööööööör. Hejrååå

Not my new hair cut.


Jag skulle vara snäll och ta en hightec-bild på min nya frisyr. Men jag hade macroobjektivet på och då gick det inte så bra då jag var tvungen att stå "så" nära för att få skärpa. Och jag var alldeles för lat för att gå upp och hämta det andra. Det får helt enkelt bli imorgon!
Gud vad jag har vänt på dygnet. Klockan är halv 1 och jag är pigg som en mört. Igår lade jag mig liksom kvart i 4. KVART I 4? Satt och ritade på msn med en vän liksom, natthumor i alla lägen. Gud vilket liv. Bör jag sova? Ska ju köra mitt styrkepass när jag vaknar imorgon. pust.

Zebras in Africa.


Igår så satt jag och fixade mina naglar. Det blev ett matt brunt nagellack med vita zebraränder. Lite lustigt så där.
Vaknade efter 12 och gick upp och cyklade 1 mil, precis som igår. Snart kommer Irenes guddotter som ska hjälpa mig med spanskan. Jag har ju fasen ingen i släkten som kan spanska, bara tyska och franska. Helt fantastiskt awesome... Jag har ju ett vanligt spanskaprov 2 veckor efter lovet och sedan nationella. OORKAAAAAAAAA. Skönt att jag slipper spanska i 2:an, då det blir design & form förhoppningsvis. Det ser jag fram emot! Aja nu ska jag ta mig något att äta, är vrålhungrig. Har bara ätit ett äpple och 2 smörgåsar i dag.

RSS 2.0