♥ God juuuuuuuul

Åh gud så snabbt julen har kommit, helt sjukt.
Idag gick min familj och vänner till familjen på julbord på hotel Hilton, det var super och de hade till och med en chokladfontän (A) gaaaah mumma! Efter den goda sena lunchen så drog vi alla hem till vårat place och fortsatte julfrossan. Jag mår tjockt nu. Gick upp klockan 9, började med att öppna packet och sedan drog vi till stallet och gav pollarna lite julgodis :) Berätta mer imorgon om vad jag t.ex. fick, nu dör jag lite. NATTII




♥ Kvackkvack

Imorse hade jag knappt någon träningsvärk, men nu.. fyfan vad det gör ont i hela armarna, axlarna, rumpan och låren, sjuuuukt! JAG GÅR SOM EN JÄÄÄDRA ANKA. Detta är bara dag 1, det är alltid dag 2 som är värst... Halleluja!

Nu ska jag försöka sova mig bättre och förhoppningsvis orkar jag ta en långpromenad innan jag äter frukost imorgon, för då kommer min förbränning pågå i 12 timmar framåt, och det gillar vi!

kramiiiiiiiiiiiiiiiis


♥ Nytt i garderoben

Idag efter en hyfsat chill dag i skolan så drog jag till Nacka forum och handlade lite.
Dagens inköp:
En ny ring
En magtröja med bröstficka
En sjal till min bror i julklapp
En kofta


Koftan ska jag, efter många om och men, ganska säkert lämna tillbaka. Den  blir typ fulare för varje gång jag tar på den. vill inteeeeeee ha något som bara kommer hänga och ta plats.
Jag orkar heller inte visa bilder på allt annat.



♥ Body pump

Nu bär det av till gymmet med ett medveteande om att jag imorgon kommer vakna upp med världens träningsvärk, tåååååååååga!!


♥ Bääääääääääästa! nattii

Nu ska jag duscha sedan lägga mig! HERRÅ


♥ plugga till döds

Kom hem till mamma nu för ett tag sedan, sköööööööönt! Jag och mamma ska plugga hela kvällen, har liksom ett betygsavgörande prov imorgon aaaaaaaahh. Så blir förmodligen ingen mer bloggning idag faktiskt. och juuste, JAG HAR GÅTT NER 1,8 KG PÅ EN VECKA, PÅ ATT BARA ÄTA NYTTIGT OCH 5 MÅL OM DAGEN, INGEN TRÄNING, sjuuuuuuuuukt naaaaaaajs!

Har också fått en liten tråkig kommentar här i bloggen, där personen som påstår sig heter Amanda säger att mina lockar var fula, och sedan att jag var ful i överhuvudtaget.
jag förstår faktikst inte grejen, att lägga ner tid på att skriva patetiska kommentarer om andras utseende via internet, det är sorgligt, riktigt sorgligt. Det är inte så att jag har sämsta självförtroendet och kommer gå och böla nu liksom, jag är bättre än så. Jag vet själv att jag inte är ful så det är bara att lägga ner onödig negativ energi på att skriva det, kommentaren tas bort i vilket fall som helst. Så om ni nu tycker jag inte ser bra ut, behåll det för er själva, ni behöver inte säga det, there is no reason. Tack och hej :)


♥ okej, one more

Skulle inte skriva mer idag men ah, har ju pluggat klart och ligger i sängen. Pluggade inte alls så mycket som jag borde gjort, inte på långa vägar.
Har i alla fall förberett morgondagens frisyr, lockigt blev det! Så imorgon när jag vaknar är mitt hår lockigt fast det ser helt naturlig ut, tummen upp för det! :) vad tycker ni?




♥ That's what you get

Super trött, grining, vill bara proppa i mig godis, lussebullar och varm choklad, vill bara dö i soffan. Men inget av dem sakerna kan jag göra.
Jag måste plugga hela kvällen trots att jag inte typ sovit något de senaste dygnen, det kom knappt 20 till skolan idag, och vi är i vanliga fall drygt 30, mååååånga skolkare efter en hård helg. Jag var duktig och gick hehehe.
Plus så ingår inte sånt där onyttigt kör i min livsstil längre, imorgon har jag varit nyttig och ätit 5 mål om dagen i en hel vecka, jag vet redan att jag gått ner typ ett kilo utan träning, vi får se imorgon då vägningen görs.
ORKAR INTE HA PÅ PROV PÅ TORSDAG. DAAAMP. Så detta blir mitt enda blogginlägg idag, så vi hörs imorgon eller något, om ens det, sista dagen inför provet.. gulp.

Kraaaaaaaaaaaaaaam :)



♥ Hot & wet

Jaa nu kom jag precis hem från stallet, det gick awesome att rida!
Och jaa vad är Hot and Wet? jaag såklart ;) Nejmen vafan, duuuuschen, så den kallar på mig just nu, ska bli såååå skönt :)

PURII :)


♥ 13 december- Lucia

Ja som vi alla vet är det ju lucia idag heheheh. Idag har vi haft 7 konserter, pffff det är ganska mycket faktikst. Det började med att vi hade luciamorgonkonsert i Kungsholmens kryka klockan halv med N2A, S3A, N3B och såklart vi, N1A. Den gick väl helt okej. Där efter hoppade vi på en privatbuss vi hyrt och så åkte vi runt till 6 olika reningsverk i Stockholm och sjöng en konsert på ca 20 min. På konserten hade 5 solister, Jesper och Siri de första 3 gigen, sedan Arvid och Mikaela på de 3 efter lunch, men faktiskt även jag fick mig ett solo på de tre sista konserterna, jag fick sjunga den första versen på Nu Tändas Tusen Juleljus, Skillnaden mellan oss var att de visste om sitt solo lite innan, jag fick en chock när han bara titta intensivt på mig precis innan, hade hade förvarnat att han kommer plocka en solist under konserten bara om han bestämmer sig för att använda den låten, Vilket Mikael gjorde. Det var mitt första solo så lite läskigt var det, men det blev bättre och bättre för varje gång, hehehohohiih.

Nu väntar jag på pappa så att han kan skjutsa mig till hesten, hare bäst :)




♥ Luciakonsert i Globen

Nu kom jag precis hem från en heldag i Globen, bara sångsångsång, heeeeelatin'.
Vi hade 2 konserter idag plus ett genrep innan, så i princip 3... jobbigt för fötterna, men det var awesome.
Efter konserterna sålde vi skivor, jag var bästa säljaren alltså!!! sålde skivor för 1200 kr idag! ;)

Nu är jag trött och ska upp 5 imorgon, tjohooooo. OOHH HAPPY DAAY.


♥ Sökes

Jag söker ngn som kan det där med själva utseendet på bloggen och annonser, det är inte  riktigt min grej. PLEAAASE, HELP EN KVINNA I NÖD.. Tyyyp.
Vore guld, pusss på eeeeeeer! :)

♥ I've got cravings


♥ Så for hon iväg...

Nej jag är inte alls avundsjuk.
Inte alls avundsjuk på min vän Elvira som drog till Thailand idag, nope. Hon kunde inte köpa en större resväska och trycka ner mig i inte.
Hoppas hon köper massa fina saker till mig... kan ju alltid hoppas.

Elvria och jag


Viris, bilden har jag själv fotat



♥ Nostagli

Det är NU man saknar nians lektioner, prov och allt annat, det var faktikst lätt om man jämför med hur det är i gymnasiet.
Saknar balen, det var en upplevelse som alla ser fram emot.
Saknar värmen och Spanien.
Jag Saknar Mycket.


RSS 2.0