Blueberryonafinger.




Jag har varit ensam hemma hela kvällen nu. Helt underbart skönt. ensamt.
Åt lite grillad kyckling med mina bara händer till middag. Precis så där då det är som godast. Och avslutade med fruktsallad. Mumma. Jag har försökt lära mig spanska inför uppsatsten imorgon men det gick åt helvete. Jag ger ärligt upp. Jag hatar rent ut sagt spanska. Så har tittat på Wallander och nu efter massagen som jag ska få av mamma, som precis klev innanför dörren, så ska jag nog kanske titta på Moulin Rouge. Trots att det blir sent. bajs på det.
Fred ut

raspberrypancakes.


Detta var dagens Frukost/lunch. - och ja det är nyttigt.
Så här gör du:
- Mixa 1 dl havre till havremjöl
- knäck 2 ägg och blanda med mjölet
- Häll sedan i 1 dl minimjölk i smeten
- Sedan en gnutta salt
- Sedan brukar jag ha i kanel efter min egen smak och om man vill så kan man tillsätta lite sötningsmedel.

Hallonsåsen:
- Tina frysta hallon så de nästan är tinade fast lite isiga ska de vara. Blanda sedan ned 1 dl kesella med låg fetthalt, orginal. Blanda sedan!

Bon appétit.

I have a thing for these ones.


Kneesocks.

Dessa hade jag på mig idag. I just love it.
Och för att göra en fortsättning på tidigare inlägget så blev det inget med Karin. Hon mådde tydligen dåligt för hon var bakis osv. Skyll dig själv säger jag bara. Men nu ska jag inte sura på bloggen. Dagen blev lyckad ändå då Vanja, Hedvig och Aurora tog en tur till staden med mig. Jag fick mig 3 par inköp. A verry satisfied Michaela. Lägger förmodligen upp bilder imorgon. Nu måste jag antagligen lägga mig i sängen. Är lite småtrött och ska plugga hela dagen, rida pållen och hinna dra en sväng till gymmet. Nu skulle superkrafter sitta fint. En förlängd arm eller något. Smell you later!

Saturday morning feeling good.


Photo: Me

Så här ser man ut för tillfället. Börjar göra mig iordning för  att åka in till staden för att träffa Karin. Fast man vet ju inte, hon svarar inte i mobilen eller hemma. Jag får seriöst damp. Hon bor i uppsala och jag slår vad om att hon har försovit sig eller helt enkelt glömt bort. Thats just her. Så tänker inte röra mig ur fläcken tills hon svarar i telefonen. Hon får skylla sig själv. Riiiiiiiiiiiiiiiiing mig nu Kakan om du ser detta!
Ha en bra dag. Taackochhej.

Inspiration.


Systrarna Mira och Thilda.
Driver en av Sveriges största modebloggar.  Ursöta tjejer med otroligt bra sinne för mode och stil. Helt klart inspirerande.

Fruity and juicy.


Efter skolan for jag och Sandra hem till mig och gjorde en alldeles utsökt fruktsallad. Frukt är så underskattat. Alla färger och alla smaker som kombineras. Heeelt fantastisk gott för ögonen och smaklökarna. Sandra drog för länge sedan och det blev mycket kvar. Den innehåller blodapelsin, vindruvor, banan, blåbär och passionsfrukt. En stark rekomendation. Nu nalkas det efterrätt.

Skinny love.


Photo: me

Blev inge träna idag. Fasen vad sur jag blir, dels blir jag på dåligt humör när jag inte får träna. Det är som chocklad. Massa endorfin. Jag har heller inte ätit onyttigt på en månad. Hur jag har klarat mig? Det är även för mig en gåta. Det gällar bara att orka stå ut med denna "livsstil" så länge det bara går. Jag satsar på beach 2011 och då jädrar blir det Bay Watch. Faaast, lite mindre watch.
Got to keep trying. Got to keep training. Got to keep fighting.
God natt säger jag nu. Imorgon ska vi besöka riksdagen. Det gjorde jag senast i 9an, guud så trevligt. Eller?

Peace.



Can I lick you? Silence.


Whipped cream. Want to taste?
Sista lektionen idag var lagom intressant. Läraren var ute och pratade omdömmen. Filip pratade om att han skulle komma till skolan utan tröja insmetad i vispgrädde. Inte helt frivilligt såklart. Bara en gammal hederlig rape på facebok som skulle ha 42 "likes". Självklart kan han inte banga ur på det nu när vi alla förväntar oss att se något extra fram mot våren. Trots att det var en facerape. Men det var tydligen någon extra i klassrummet som gillade detta. Nämligen lilla Gina. Jag citerar: "Filip, Can I lick you?" Då uppstår en stor tystnad medan jag såklart brister ut i ett försökt dämpat skratt. Den förvånade blicken i allas ögon är kvarstående i ca 5 min efter. Det där hade nog ingen förväntat sig komma ut ur just hennes mun.

Sexual Healing.


Nu bör jag hänga in kläderna mina i garderoberna. Det finns snart ingen plats kvar och jag har ändå inget att ta på mig. Livet är tufft. Vill bara slänga ut allt skit, köpa nytt, skapa eget. Jag vill göra allt. Det är den där jäkla pengafrågan. Shoot me.

Just idag är jag stark.


B l o g g e r s k a n  s j ä l v.
Mitt lilla förhör som skulle vara idag visade sig vara ett prov istället. Allt gick åt pipsvängen. Ska trycka upp provet på toapapper och torka mig med. Trevlig chey. När man mår som man mår i det läget så känns det som ens enda utväg är att proppäta och trycka i sig en massamassa gott. Men Just Idag Är Jag Stark. Jag ska ju inte äta sånt där skit och har faktiskt inte gjort på flera veckor. Det känns som om jag varit omringad av semlor idag. Vafaasen, det är inte förrän den 8e Mars. Måste de har så brottom med allt?
Nu ska jag packa mina väskor och pysa. Nu far jag till mor, äntligen. Nu gäller det att köttaköttakötta träning. Cya!

Thats it: I am giving up.


Mina ögon håller sig inte öppna längre. Jag har lyckats traggla mig igenom alla frågor om den förbannade antiken. Jag seriöst dördördör. Har också haft ett samtal på 4 timmar med Jesper. Han var tyvärr inte till så mycket hjälp och han är fortfarande inte kvar. Nu måste jag krypa in i duschen och fräscha upp mig. Sedan ska jag krypa till sängs och bara somna in. Det är en ny dag imorgon. En dag jag utan problem kan hoppa över.
God natt. This is me signing out.

I will follow you into the dark.


Johan Larsson. Världens goaste kille och bästaste vän. Jag tycker om dig.

Makin' me go nuts.


Försöker få in så mycket information som det går. Helt värdelöst, helt oförståerligt, helt ointressant.

A brief summary.



Blicken blänger, Humöret svänger. Allt kommer som det kommer. Bloggen är inte i första hand för tillfället. Jag måste få ordning på skolan och framförallt mitt eget liv. Men vem vet? Suget kanske kommer så småningom. Idétorkan tar över.

I helgen befann sig min närvaro  lite härvar. Hemma, i stallet och på en lyckad fest. Jag tackar Tom. Nu måste jag plugga till ett eländigt och alldeles för ointressant förhör om antiken. Jag har knappt pluggat alls och det är redan imorgon, jag har lyckan vid min sida. Peaaaaaaaaace

Bara för att liksom.

Dålig uppdatering. vet. Många har sagt åt mig. Men jag har en sån där torrperiod då bah allt suger, och suga kommer även uppdatering göra. Här har ni en bild för det. Nu ska jag in i duschen och njuta.
Oh juste. har gått ner 1,4 kg denna vecka och hela 2,5 kg under hela julen då alla går upp istället. hiiihihohohhhehehoho. Like awesoomee? Tjiiiiiiiing

Lagom charmig och osminkad.


RSS 2.0