♥ CUPCAKES

JAG VILL INTE PRATA OM DAGEN. KOM 1 ½ TIMME FÖRSENT PGA BAJSTÅGEN, TAPPA BORT MIN PÅSE MED MASSA KLÄDER, PLATTÅNG OCH MIN NECESSÄR. SEDAN GYMMADE JAG.
NU HAR JAG BAKAT CUPCAKES.. MUMMA!


♥ There's no time

HELÅÅÅ!
Alltså jag har inte haft någon tid över att skriva i bloggen, jag har väääldigt mycket plugg nu och det funkar bara inte.. det suger!
Idag har jag pluggat till kemiprovet som är imorgon med Johanna hos min mormor och morfar ute i Drottningholm, Johanna har dragit hem nu men jag är fortfarande kvar här ute och ska sova här. Vi hörs väl nästa gång jag har tid. Imorgon kanske ?

JAG HAR FAKTISKT NAMNSDAG IDAG!
:)


Fuuuucktard bild men, va ska man göra ??


♥ Long time no see

Sorry att jag inte bloggat, men jag har verkligenverkligen inte haft lust.
I fredags var jag med Fabian, Tobias och Sara, Vi mös hemma hos mig och ah.. Fabian var typ hyper heeela tiden. De kom typ in och skjöt vatten på oss med en vattenpistol och dampade sedan hade han glömt ett larm klockan 8 på typ morgonen som ringde och istället så började han sjunga med och ah sen vart han klarvaken och åååh.. det var den skönhetssmömnen.. MENMEN. MYYS
Så på lördagen efter de kommit hem så drog mamma och jag till forum och då fick jag ett par stövlar för 1650 kr ;O SÅÅ SNÄLLT! och ett linne, och själv köpte jag ett par mulvadsfärgade jeans.  Sedan drog vi till gymmet och tränade, sparng 2,5 km och gick också 2,5 km. Sedan massa styrka.. så himla skönt!

Idag har jag ridit och pluggat, Också bara chillat galet. Inget mer med det. Nu ska jag sova. Har skolfoto imorgon 08:30 när jag har min första lektion vid 09:50.. SÅ JÄVLA DÅLIGT PLANERAT. DAMP.
Sååå tjingeling.

JUSTE... FABIAN HADE SÖNDER MIN MOBIL..:(

♥ Nya naglar

Nu har jag fixat klart min naglar, målade dem i tourkost (eller hur det stavas), och sedan gjorde jag svarta zebraräder.. skitballt :) vad tycks?


♥ Ingen lust

Kuuul. Då var den glöden över. Nu har jag ingen blogglust läääängre! Kanske för att läsarsiffrorna börjar sjunka.. wellwell. sååånt är livet

Nu måste jag typ verkligen plugga!!


♥ GODNATT ALLESAMMANS

:) ♥ ZzzzzzzzzzzzzZzzzzzzzzzzzzzZzzzzzzzzzz.........

♥ Meeh

Nu har jag precis kommit hem till mamma.. eller mamma och mamma, de är ju på semester så man är själv med brursan! :) Men har precis tagit mig en kopp te, som vanligt, och satt mig i soffan och ska titta på Kungarna av Tylösand.

MEN VAD HAR HÄNT MED ALLA MINA BESÖKARE?? HALLÅÅ. KOM TILLBAKA!! :( :mad:

♥ Ska träffa Eric en kortis nu


♥ Dagens outfit


♥ Helt slut

Ääär helt slut. Har kört innebandy efter skolan.. gud vad roligt det var. Har inte spelat innebandy på riktigt på typ.. 2 år, sedan jag slutade i mitt lag :( SKOJJ!
Är i alla fall hungrig, trött, lökig och har ont i knät.. YES! Nu ska jag äta.. vi hörs snart!


♥ Morgon

Helluuue!
Nu har jag precis sminkat mig, och nu har jag 25 minuter på mig att fixa året (som ni ser), äta frukost och typ packa väskan... HEJDÅÅÅ!!


♥ Godnatt

Nu säger jag godnatt, eller ah.. ska prata lite med Vi ktor ett tag till :)
GODNATT!!

♥ Hatar att ha finnar

Jag har aldrig finnar, och så kom de här jäveln!!


♥ Pratar med Viktor i telefon


♥ QUE ????


SAAAAAAAAAAAAAAAY WHAAAAAAAAAAAAAT ?


RSS 2.0