♥Barabara pluggpluggplugg

Guuuud skolan typ dränker mig i plugg och för varje dag dör en liten del av mig. I dag dog det  t.ex. 5 hjärnceller och jag är nu 5 hjärnceller back. buuhuhuhuh. Nu har jag typ sjuuuuukt mycket musikteori och typ hm... 7 labrapporter att göra, det är helt sjuk. DE ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅ DRYGA, Jag bajsar på dem.
Jag stannade kvar efter skolan och gjorde klart låten i Sibelius (Ett musikprogram) Jag var fan där till klockan sex. Och då slutade Jegganpeggan (Anna Jeglinska) på sitt hemspråk så då bah SMACK, så hade vi en dejt på vägen hem då vi bor en busshållplats ifrån varandra. Vi stannade till på donken i Slussen och tog oss en hamburgare, sedan drog vi till Forum och leeeetade efter en jävla mössa till det kalla vädret som väntar, men det finns fan inga snygga mössor.. Gaaaaah. Så jag köpte en ring och ett armband hehehehihih. Menmen, får ta ngn ful så länge.
Nu ska jag duuscha jag är superdupermegatrötttttttttisch.
Juuusteeeeee jag bytte också min kofta med Anna, Hon vill ha min och jag hennes så nu ska vi ha varandras i en vecka, sedan ska vi fortsätta byta ngt.. mihiihih :)
PURRIIII





♥ Gummikurs

Nu kom jag precis efter en heldag i stallet, Då Elvira tvingade mig att följa med på hennes morgonfodring som började klockan 07:00, så  vi gick upp 06:20 -.- Fattar inte att jag orkade. Efterso, att Gummi (Gudmundur Einarsson, SM, NM & VM- mästare) hade kurs i stallet så red jag en gång och pappa sedan en gång på eftermiddagen. Kursen fortstätter imorgon så då blir det ett pass till för mig och pappa, två för hästen dårå.
Gummi sa att trots att det inte var länge sedan han hade kurs hos oss, ca 2 månader sedan, så har han förändrats en hel del, det är awesooome!
Laddar upp bilder sedan, PÖSSI :)


♥ Gästbloggning

Hej Michaelas blogg och bloggläsare! Eftersom att Michis inte bloggar så tänkte jag göra det åt henne ..

Nu ska jag berätta lite om Michaela:

Michaela sjunger konstant. Det går inte en sekund utan att hon sjunger - inte mig emot för hon sjunger så fint. Men när hon sitter och sjunger pippi långstrump på toan ... Då går det lite över styr.

Michaela är nyttig. Hon har faktiskt satt upp en fet lapp på sin dörr där det står "Var nyttig!"

För er som inte visste det så är Michaela väldigt söt, gullig och snäll.

Nu ska jag och Michaela Raparn Bång göra något vettigt!

Ha de!




♥ Make Up Store

Nu ikväll fick jag mina saker från Make Up Store som Iréne hade vart snäll och plockat upp åt mig. Gullgull.

Jag köpte en ögonskugga som heter Muffin, den funkar både som grund innan du applicerar annan ögonskugga, och highlighter som du lägger på kindben, för att få en effekt av högre kindben, och under ögonbrynet för att få effekten av skarpare ögonbryn och mindre trötta ögon.
Du kan också lägga litelite längs med näsryggen och en mörkare skugga vid sidan av näsryggen för att få effekten av en rakare och smalare näsa :)
Köpte också en liten pensel.

Ögonskuggan: 130 kr
Penseln: 115 kr


Nu har jag ont i magen... herrrå!


Muffin är inte vit egentligen, utan mer typ som ljusljusrosa


♥ I'm in a need of foot massage

Kom hem typ 9 idag, för jag har stått på gymnasiemässan och representerar Kungsholmens gymnasium i 4 timmar, men fett värt, fick en biobiljett. Mitt emot oss befann sig Thorhildplans gymnasium och där var det är skit söt kille, hihihihohohohhhehhee.
Fick också tillbaka min egelskauppsats idag, kunde gått bättre om man säger så, VG-, och det taskiga var att han hade sktivit MVG- först och sedan strykt M:et, förtjänar mer än VG-, borde få plus i alla fall. baaaaaajs

På vägen hem när jag satt på bussen blev jag uppraggad av en 20- åring haha, men han var trevligt så det var bara kul, fick en kram på slutet också, så där ramdooom liksom, ah.
Men nu ska jag fixa mig och lägga mig, är trött juuuuuuuu. Eller i alla fall titta på cougar Town.

Juste fick en tyff KG- tröja :)






♥This cold is killin' me

Alltså jag är så jäädra snuvig, går och snurvlar hela tiden och min näsa är röd och typ söndersnyten, det gör ont. Forutom det hade jag ett 2 timmar långt matteprov idag, det gick typ..... HÅLL TUMMARNA FÖR ETT G JAAOO!

Jag längtar verkligen till jullovet, så att jag kan börja om från start i skola, gör allt i tid och slippa känna mig stressad. guuuuuuud så skönt.
Men nu är jag trötter så nu ska jag sova. PURRIIII
EY. Jag klarade dag nr 2 som nyttig. wohoo

Jag gillar faktiskt mitt hår, det enda som behövs nu är en ny hårgfärg, är trött på min riktiga hårfärg. BLÄ


♥ Nyttig dag nr 1

Imorgon har jag matteprov och jag kommer faila som fan. ooooooorka verkligen inte, jag h a t a r ärligt talat matte!

Idag har jag klarat mig att vara nyttig, trots vissa festelser kring mig. Gooooo me.
NATTTT

♥ Nujädraranama beach 2011

Jag är såååå förbannat trött på mig själv. Jag är fan svag mentalt alltså, jag kan inte bara bestämma mig för att vara nyttig, utan jag failar alltid, alltid verkligen! MEN NEEEJ JAG ORKAR INTE LÄNGRE. JAG SKA FÅ EN NAJSIG KROPP TILL SOMMAREN. THATS IT. NU ÄR JAG BESTÄMD!!

Nu åker den här upp på kylskåpet och i rummet

♥ Bloggsvacka

har inte orkat skriva. Vi hörs snart igen hehehehhe! :)


♥ Vetintevadjagskahaförrubrik

Nu ska jag duscha och ah, ni alla fattar väl varför. Woow Michaela har tränat, what a surprise liksoooooooom. Ööööh. Nej men jag har också hunnit äta en jätte god ceasarsallad till middag.
Idag har det varit en ganska chill dag i skolan. vi hade en brandövning mitt i lektion, första lektionen på dagen var bortplockad, sedan hade jag typ 2 ½ timmes lunch så då passade jag, Olivia och Hampus på att dra till AF, våran gamla skola, och hälsa på alla lärare. Det var jätte mysigt. Kul att se dem igen, speciellt Anki, som är typ vääärldens bäst lärare. UR GULLIG! Sedan hade vi ingen lärare på engelskan så det var bara fritt fram, och sedan fick vi sluta lite tidigare på spanskan.

Men nu ropar duschen mitt namn så måste kila.. PÖSS


♥ bläääääh

Har verkligen inge blogghumör. bajs på den häääääääääär. herrrå :)

♥ Läggdags

Nu blir läggdags, jag måste veerkligen få ordning på mina läggtider, 11 är ändå egentligen sent men ah..
Kom också på att mitt present kort på 200 kr på Make Up Store går ut imorgon så får ta mig en sväng förbi forum innan jag åker hem. Vill ju inte 200 kr på en bra effär bara försvinna.
PUSS OH GODNATT

Juste det var en transa som sparkade på mig 3 gånger idag när jag klev av bussen, med flit. JÄÄVLA IDIOT.


♥ Sushitime

Nu ska jag äta sushi och det är som är så fytusan för gott! Väldigt bra och nyttig mat också så det passa alldels utmäärkt juöööö. Men nu dör jag av hunger så tjingeling baaah!


♥ Duschen kallar

Det var jobbigt men skönt att träna, man känner sig verkligen duktig liksooom. hihiihih. Jag drack fan lite mer än en liter under tiden jag tränade. och det är liksom exklusive annat jag druckit idag. wooho.
Nu ska jag duscha :)


Fick en jädra volym när toffsen rök!

♥ Träningspannkaka

Nu kom jag precis hem från skolan då vi hade idrott som sista lektion i 80 min, nu ska jag träna en timme hemma. WIHOOOO! :)


RSS 2.0