♥ The perfect match

Visst passar min Ipod och datorn tillsammans ?!



♥ Tierd as hell

Hello!
Nu har jag äntligen fått igång kameran så har precis tagit bild på mig och min Ipod.. The lovely couple! "höhö"
Vad fick jag mer förutom en Ipod nano touch?
- En ny kontorsstol
- Portfolio till mina bilder
- En reflexskärm
- En ljusmätare
- En sladd till min portabla blixt till kameran
- 600 kr
- 500 kr på H&M
- 300 kr på Åhlens
- Presentkort på ridjacka
- Mysiga raggsockor
- En liten aftonväsla
- En sjal

yeaah that's pretty much it! Jag är nöjd i alla fall, inte så billiga saker!

Jag äär bara så sjukt trött. Har varit i skolan idag och det märks att jag inte varit där på ett tag för de sög ut hela energin och jag är dööööd. Slocknade lite i soffan och vakna upp för ett tag sedan, men snart ska jag liksom iväg och prova den där Zumba- grejen på gymmet, ska bli intressant! Har ju inte heller tränat på 2 veckor så ja ligger efter alltså :O Sååå måste dra nu, ska hinna köpa en topp på H&M först inför konserten imorgon. :) PÖSSS




♥ Birthdaykid

Hellooouu!!
Har inte orkat blogga eller ngt, live with it! Har legat hemma sjuk i en vecka med feber och halsinfektion och massa skit. Menmen.
Idag, den 24 Oktober, fyller jag 16 år. Det äär naaajs. Eller var.. Nu är klockan efter 12.. prutt! Jag fick massa finfin, men det bästa var min Ipod nano touch! :D Den är rosa och passar min rosa dator. Skulle precis ta en bild men nu fuckar den inbyggda kameran... helvete, sånt är livet. FIxar det sedan.. PÖSS

BILD FRÅN FÖRRIGÅR TYP........ (och bild på de marsipan rosor jag gjorde höhö)






♥ Trött, somnar snart ZzzzzzzzzzZzzzzzzzzzzzz....

Hallojj bloggen!
Idag har jag tillbringat hela dagen i stallet och ridit två lektioner för SM, NM och VM- Mästaren Gudmundur Einarsson. Det var otroligt kul, men tar hårt på krafterna! Det gick sådär.. Hringur var aningen stel idag alltså men wellwell.. jag lärde mig saker. TÖPPEN!
Orkar inte lägga in någon bild eller ngt så det blir bara en väldigt fin bild på mig och min häst idag när han går i tölt, och lyfter sådär finfint på fötterna. NIIGHTYYYY :)





♥ Ajajaj

Helluu!
jag vaknade klockan 11 tack vare att jag får massa sms com plingade mig ur min sömn.. naaajs.. och det första jag gör är att slå armbågen i mitt nattrycksbord och det gjorde ont som faaaen, först släppte det men sedan kom en annan smärta tillbaka, nu är den lite blå och gör ont :( USSSCH!

Idag ska jag dra till stallet och fodra senare på eftermiddagen, sedan ska jag hem till Elvira och chilla gääälet. Och vad händer imorgon då?
JOOO JAG SKA RIDA FÖR "GUMMI" (Gudmundur Einarsson). Han vm- mästare i pass (en gångart hos den isländska hästen). Det ska bli så kul, Han är sååå himla duktig och känner av hästen som få kan. FETT TAGGAAAD!

Sitter med ljuset i ryggen så man ser inget, därför fick jag hålla handen vid kameran lite. (FIINT UN- MAKED )

♥ Helt död

hejhopp!
jag vet att det var ett jäävligt bra tag sedan jag skrev, men jag har verkligen inte haft tid då jag haft massa läxor och prov. UUUUSCH!
Jag har faktiskt varit väldigt duktig på att träna de senaste 2-3 veckorna, det är så skönt nu när jag entligen kommit igång! Här ska det formas och bildas en killerbody! Tyyp... eller man kan ju alltid önska...visst ?!
Så nu har jag tränignsvärk, annat värk i ljumskarna för att benen inte är vana att jag springer så mycket. VET NI HUR LÅNGT JAG SPRANG IGÅR UTAN ATT STANNA!? - 4 KM. Det är mycket för att vara mig. Jag gick också 2 km, så jag motionerade alltså 0,6 mil igår.. hihih mil, det låter så mycket längre när man säger det istället för 6 km.
Jag körde också massa styrka på det så aah.. JAG ÄR DÖD.
Nu ska jag hoppa in i duschen och cleeeana mig lite.. höhö. Vi höres.

♥ Idol here I come... eller?

Skolan, vanlig skoldag liksom.. nothing more to say.. Har inget att berätta riktigt. Har tagit det galet lugnt ikväll för att jag är helt slut, gymmade ju igår och idag efter skolan. Brände förfasen 450 kalorier på löpbandet. GULD!
Haha och igår raggade en 26- åring på mig medan vi båda gick på bandet.. skitkul. Och morsan stod en bit bort och kunde inte hålla sig för att flina.
Började skriva en låt ikväll också. Kanske blir ngt med den för en gångs skull :)
Menmen, folk säger åt mig att söka till Idol lite då och då.. HAHA FUCK NO! Aldrig att jag gör det.
Jag har redan idag fått höra det två gånger idag; Först när vi hade kör och en ganska stor sal var fylld med ca 100 personer. Då får jag ett sms av Niklas som stod längst bort från mig på andra sidan mittemot mig. "Du hörs enda hit bort, sök till idol" Stod det, haha. wtf? Och sedan sa min styvfarsa till mig i bilen idag att jag borde göra det, för han tror tydligen att jag skulle komma ganska långt, vilket då INTE jag tror.

GODNATT, DECKAR! ♥

RSS 2.0