AV MICKIS..

HÄÄÄEEEEEJJ, JAG ÄLSKAR VANJA MEST I HELA VÄRLDEN. DAMN, DEN TJEJEN GÖR MIG SÅ GLAD. DÖR AV LYCKA NÄR JAG SER HENNE. SÅ FIN. OCH UNDERBAR O ALLT. VANJAAAAAAA DU ÄR MIN VÄRLD111!!!!1

Ett insläng av dagens.


Så här ser jag ut idag.

Nu bär det av till Nacka Forum och sedan till gymmet. Det var ett tag sedan det. Herrråååå

Free Fallin'.



These will do me good.
Kors-örhängen: 199 kr
Klackring: 99 kr

Nu är det lov och vi barn är lyckliga och glada. Dock måste jag plugga på lovet men ska ju göra annat också. Vara med kompisar, festa, rida osv.
Idag beställde jag hem dessa smycken. Jag känner att jag har brist på smycken så har bestämt mig för att göra det ett tag framöver. Jag har också bestämt mig för att jag inte får handla några kläder förrän jag gått ned 4 kg, det är bara kämpa nu! Ikväll har jag ridit lektion, chillat och börjat spela in en cover av "The shape of my heart" med min bror i studion. Hatar att höra mig själv så där på .. ah ljud överhuvudtaget. Nu är klockan dryga halv 1 och jag är helt död med tanke på att jag hade ett stort kemiprov idag. Så nu ska jag sova. Good niiight.
Btw, om exakt två veckor så ska jag tydligen sjunga solo. Gulp.

Work out no matter what condition.


En otroligt charmig bild bara tagen så där hastigt i mina nuvarande träningskläder.

Nu med snuvan i näsan ska jag träna. Har lite träningsvärk från gårdagens fyspass på idrotten. Just nu känner jag att jag bara skiter i om jag är förkyld. JAG SKA TRÄNA. Herregud, valkarna kommer ju tillbaka. Nu ska jag sätta mig på träningscykeln framför tv:n och sedan äta en apelsin när jag är klar. Sedan blir det väl kemi, woopwoop.

Tired of it and I don't give a damn.


Jag har suttit hela kvällen med samhällskunskap och kemi. Frustrerad är det jag blir. Över allt! Hur kan hon lägga ut så jävla mycket på så kort tid i förväg, vi har ju fasen inte ens gått igenom ett piss pga den där jädra kemiguiden, som tvunget måste prövas på oss. Just våran förbannade klass. Jag är så jävla trött på allt. Jag orkar inte bry mig. ALLT får bli som det blir. Nu ska jag duscha av mig mina bekymmer.
CYA - En arg person.

Endofdiscussion.


Denna ska jag ha på mig i sommar. Punkt slut.

Scones in the nightfall.


Efter en kemifylld kväll, då jag trägglat mig igenom få sidor i kemiboken, så fick jag ett av mina vanliga och kända ryck att göra något på kvällskvisten. Jag fick nu för mig att baka scones. Otroligt goda och saftiga scones. Detta är ett underverk, dessa är de godaste jag bakat. Scoore på det va. Nu kan jag sitta och proppa i mig dem med Siri imorgon medan vi brottas med kemin och lite samhällskunskap också. Gud så toppen. Nu ska jag göra mig i ordning och lägga mig i sängen. Klappa mig på magen, pilla mig lite i naveln. Godnatt

Glömde att salta moset för bästa smak.



Bara för att blir ännu koolare lägger jag in en kort film på när jag rider. måste ju visa att det faktiskt går att fimla med nya systemkameran. hehhhhoohiih. Dock låter jag som jag vet inte vad när jag försöker kommunicera när jag rider. Menmen.

Dryg bildbombning av en koool chey.






Photo: Hringur  & me by Siri




Photo: Freydir by me

Photo: Torstina by me & Me 'n Hringur by Siri

Photo: Hringur & Alfur by me

Photo: me & Hringur by Siri

photo: Freydir by me

Sa ju att jag skulle fota mycket, och jag håller mina löften. Men lugna, kommer inte fortsätta med detta. Detta uttråkande moment. heestar liksom, ahmen bläää.

ZzzzzzZzzzzzzZzzzz.


Nu efter att jag röjt undan mitt lilla berg som befann sig på soffan min, så kan jag äntligen få sova i frid och fröjd. Imorgon kommer Siri klockan 11 och vi drar då till stallet. Godnatteeen.

Even I have my toys.


Cpbild pappa tog vid middagen på mig och Irene.

När jag kom hem från skolan idag så överraskar pappa mig med en helt ny sprillans portabel blixt till systemkameran, eftersom den föregående inte fungerade för att den var för gammal. Helt awesome! Till och med en kameraväska köpte han. Sedan senare mot kvällen så ligger jag och latar mig framför tv:n i soffan. Helt random ställer pappa fram en kamera. Jag tittar på kameran, tittar skeptiskt på pappa, tittar på kameran igen och mina ögon förstoras. Pappa har nu också invisterat en helt ny systemkamera som btw äger fläskmos! Och inte bara det, man kan också filma i HD med den. Hur kooolt är inte det liksom? Jag är så happpyyy nu. Här ska det fotas och grejjer. Håll i hatten. Kameran är förresten en Canon 550D, och vår andra och äldre är en Canon 400D. Nu får ni anteckna minsann.

One step at a time, and at the end it's all good.

Så fort ni går in på min helt underbara, otroligt intressanta och givande blogg så lägger ni nu märke till att jag har en ny header. Helt amaaazing. Nu är det så här va att jag inte har någon inspiration alls men jag blev bara så trött på min fula header att jag var tvungen att göra en ny. Inte för att den kanske är så mycket bättre, men den är i alla fall ny. Scoooore. Nästa kommer väl till våren då man kan ta härliga vårbilder osv, som man kan ha god användning av, alltså dels till headern. Så låt oss sjunga in våren nu, för nu tappar jag tålamodet.
Min hals blir bara värre och värre och jag dampar snart ur. Det som är knasigt är att allt jag äter smakar beskt, så inget är gott. Och jag som älskar maaaat! Allt smakar verkligen bajs. Menmen. Nu ska jag hoppa i duschen med min cparm, som btw gör ont och jag fattar inte varför. Vi hörs imorgon eller något. tjohej.

Doing something I shouldn't do.


Nu sitter jag här i biblioteket i skolan och ska egentligen skriva en uppsats i samhällskunskapen. Jag har redan gjort punkt 1, och har alltså bara punkt 2 kvar. Men den kan jag lika gärna skriva hemma. hehhohohiih. Jag fick plötsligt cravings för scones med philadelphiaost och drottningsylt. Det är så himlans gott så jag dör och far till himlen. Jag vaknade också med att jag har ont i halsen. Faaaaaasen blir så himla frustrerad, nu när jag ska träna och allt. Jag vill inte vara sjuk. Heal me, heal me, heal me. Nu har jag äntligen hittat lite statistik för min andra uppgift, så nu återgår jag till det jag egentligen ska göra.
Pureeee

A little eyecandy for the health, makes me motivated.




Nu sitter jag här alldeles ensam framför tv:n och tittar Biggest Loser. När man ändå blir motiverad av deras engagemang så kan jag lika gärna peppa mig lite extra genom att titta på kläder som jag vill ha. I alla fall när min kropp är smokin' hot. Om de klarar det så kan ju förfasen jag göra det. Få lite muckler och så där va, lite fastare kropp. Idag drog min mor och Adim till Barcelona på en liten semester, de jävlarna. Bara drar och lämnar oss här i kalla Sverige. Nu ska jag nog stoppa in min mat i micron. Det bjuds på "Pasta mexicana" a lá viktväktarna, Hell ja!

Back on track again, resisting temptations. Again.


Efter en lång dag i skolan så gick jag hem och tröck i mig den andra halvan med B&J, åt gårdagens andel gelehjärtan som inte jag åt och annat sånt där gott. Men det var bara för att jag ska kunna vara utan en lång tid över. Ligger den ens en logik i det? Vi låtsas som det i alla fall. Jag är i alla fall trött på sånt nu och bara längtar efter en fräsch fruktsallad istället. Mår lite smått illa.
Nu blire i alla fall att tänka på vad jag stoppar i mig, äta lite mindre kolhydrater, träna mer och voila, så sitter jag och snyggar mig på stranden med min nya killer-body i sommar. kan ju alltid drömma i alla fall. Det var i alla fall mitt nyårslöfte. Någon annan som har ett liknande löfte inför det nya året?
Nu ska jag sova innan jag hinner komma på tanken att jag hade visst en rejäl engelska läxa till imorgon, crap.

RSS 2.0